• header2

Top 5 populairste sinterklaascadeaus

Vrijdag 30 november 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Top 5 populairste sinterklaascadeaus

Wat heeft sinterklaas dit jaar groot ingekocht? Wat is favoriet op de verlanglijstjes? Traditioneel springen een aantal artikelen er echt uit. Uitgelicht! zocht uit wat de populairste 5 cadeaus zijn van dit jaar. En misschien put je zelf nog wel inspiratie uit deze lijst.


 • #5

  Geestenjacht

  Speelgoed

  Eén van de leukste spellen van dit moment is ongetwijfeld Geestenjacht. Dit spel test je reactie snelheid. Fred Skelet laat geesten op de muur schijnen die je met het meegeleverde pistool moet zien te raken. Voor elke geraakte geest ontvang je een punt. Met 3 verschillende snelheden maak je het zo moeilijk als je wilt. Een superspannend spel voor het hele gezin.
  • #4

   Ice Age 4: Continental Drift

   Dvd

   Ook leuk voor de hele familie: Ice Age 4: Continental Drift. In het 4e deel van de Ice Age-serie gaan Manny, Diego en Sid op het grootste avontuur tot nu toe. Een heel continent is op drift geslagen, waardoor het illustere trio gescheiden raakt van de rest van de kudde. Een ijsberg moet ze weer thuisbrengen. Een heel avontuur volgt. Het is de absolute topper op dvd dit jaar.
   • #3

    Vijftig tinten grijs – E.L. James

    Boek

    Natuurlijk ontbreekt Vijftig tinten grijs niet in deze lijst. De veelbesproken boeken van E. L. James domineren al weken wereldwijd de bestsellerlijsten. Dames smullen van de passionele relatie tussen Anastasia Steele en miljardair Christian Grey. Het eerste deel van de trilogie, Vijftig tinten grijs, is veruit het populairste boek van dit moment.
    • #2

     Boom Boom Balloon

     Speelgoed

     Speelgoed van het jaar en ook nog eens het populairste speelgoedartikel op de verlanglijstjes. Het kan niet op voor Boom Boom Balloon. Het is dan ook één van de meest originele spellen van de afgelopen jaren. Om beurten steek je stokjes in een ballon. Als de ballon steeds extremere vormen aanneemt, is het wachten op het moment dat de ballon knapt. De spanning is te snijden.
     • #1

      538 Hitzone: Best of 2012

      Muziek

      Alle hits van het afgelopen jaar verzameld op een dubbel-cd maakt een geweldig sinterklaascadeau. Van Psy met zijn Gangnam Style tot aan Triggerfinger met hun I Follow Rivers. Het staat er allemaal op. Jong en oud maak je blij met deze cd. Een herinnering aan het muzikale jaar 2012. Niet voor niets staat het bovenaan onze lijst van meest populaire cadeaus voor sinterklaas.

     Reageer hier en praat mee!

     Sub navigatie:
     Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.