• header2

De 5 meest verkochte babyartikelen in 2012

Vrijdag 28 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut De 5 meest verkochte babyartikelen in 2012

Altijd al willen weten wat er bij bol.com het best wordt verkocht op het gebied van babyspullen? Wij wel en dus vroegen we netjes of ze in hun database wilden kijken wat er nu het meest over de digitale toonbank van Billy ging.

  • #1

    Kidsleep Classic

    Wekker

    Heeft uw kind moeite met doorslapen? Er bestaan oplossingen! Met deze Kidsleep wekker leert de kleinste telg uit de familie wanneer hij moet slapen en wanneer hij wakker mag zijn. Ideaal voor de mensen die uren lang slaap verliezen in het holst van de nacht.
  • #2

    Maxi-Cosi Priori SPS

    Autostoel

    Dit is de Bentley onder de autostoelen. De Maxi-Cosi Priori SPS. Veel mensen besloten deze aan te schaffen en dat begrijpen we prima. De kleine zit er namelijk heerlijk in én hij kan lekker vrolijk om zich heen blijven kijken, wat ook niet onbelangrijk is.
  • #3

    Safety 1st

    Stopcontactbeschermers

    Met veel dingen moet je ineens rekening houden wanneer er een kleine op komst is. Eentje daarvan is het afdekken van je stopcontacten. Baby’s stoppen namelijk maar wat graag hun vingers in de stopcontacten en dat is natuurlijk het laatste wat je wil hebben.
  • #4

    Babidéal zitverhoger

    Autostoeltje

    Geen zin om veel geld uit te geven aan een compleet autostoeltje of is die kleine net te groot geworden voor de Maxi-Cosi? Dan is deze zitverhoger de perfecte oplossing, zo blijkt uit de statistieken van bol.com
  • #5

    Pampers

    Luiers

    Deze nummer 1 zag iedereen die wel iets met baby’s heeft wel aankomen. Wat moet zo’n klein kind nu zonder luiers? Niets aangezien ze niet kunnen aangeven dat naar het toilet moeten. Pampers is al sinds jaar en dag de nummer 1 op het gebied van luiers en dus ook hier.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.