• header2

De 3 meest zoete Valentijnsliedjes

Donderdag 14 februari 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut De 3 meest zoete Valentijnsliedjes

Oh wat is er veel gezongen over de liefde. Welke artiest heeft er geen nummer over gemaakt? Op Valentijnsdag is er natuurlijk alle ruimte voor liefdesliedjes. Van ontroerend tot ontzettend zoet. Uit die laatste categorie wisten wij er wel 3 te vinden. Voor de heeeeele zwoele Valentijnsavond.


 • #1

  Nothing’s Gonna Change My Love For You

  Glenn Medeiros

  Eind jaren ’80 was Glenn Medeiros voor veel meisjes het dichtste dat bij de prins op het witte paard kon komen. De jonge zanger uit Hawaii zag er goed uit en zong op een wonderschoon strand in zijn witte outfit zijn clipvriendin toe met de woorden: ‘Nothing’s gonna change my love for you. You oughta know by now how much I love you.’ Ja, dat deed de meisjesharten wel smelten. Mierzoet natuurlijk, maar wel goed voor een nummer 1-hit.
 • #2

  I Swear

  All-4-One

  For better or worse, till death do us part. I’ll love you with every beat of my heart. And I swear.’ Kan het mooier en zoeter? De Amerikaanse R&B-groep All-4-One scoorde er in 1994 bijna wereldwijd een nummer 1-hit mee. Daarna hebben we nooit meer iets van de jongens vernomen. Een kleine blik op Wikipedia leert ons dat ze nog wel bij elkaar zijn. In 2009 verscheen hun laatste album. Maar mooier dan ‘And I swear by the moon and the stars in the sky’ zal het voor All-4-One nooit meer worden.
 • #3

  You’re Beautiful

  James Blunt

  In het vorige decennium was dit nummer niet weg te slaan van de radio. Bij Sky Radio hebben ze zeker een aantal exemplaren van deze cd versleten. Met pijn in zijn hart zingt James Blunt in You’re Beautiful over een onbereikbare vrouw. ‘My life is brilliant. My love is pure. I saw an angel. Of that I’m sure.’ Als een man over engelen zingt dan weet je hoe laat het is. Ook weer erg zoet, maar we houden ervan. Ook deze plaat kwam weer op nummer 1 terecht.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.