• header2

Christmas deluxe - Michael Bublé

Vrijdag 7 december 2012 | Geschatte leestijd: 1 minuut Christmas deluxe - Michael Bublé

Wat is nou een idealer moment om je eerste bericht over kerst te schrijven dan vandaag. Sinterklaas is vertrokken en de sneeuw kust hier op de redactie de ramen. De bestverkopende kerst-cd van de afgelopen 10 jaar, Christmas van Michael Bublé, is nu uit als deluxe special edition.

Kerst-klassiekers

Michael Bublé is hard op weg om een plekje te veroveren tussen alle legendarische kerst-artiesten. Artiesten naar wiens kerstnummer we al jaren luisteren in de dagen voor en soms ook nog na kerst. In het rijtje Mariah Carey, Wham!, Chris Rea en Bing Crosby zeg maar. Vorig jaar verscheen van de Canadees het kerstalbum Christmas en dat werd het grootste kerstsucces in jaren. De cd stond 3 weken op nummer 1 in Nederland en dat was sinds Andrea Bocelli met Sacred Arias in 1999 niemand meer gelukt.

Michael Bublé dus wel. En niet alleen in Nederland stond het op 1, maar ook in landen als de Verenigde Staten, Engeland en thuisland Canada domineerde de plaat in december de hitlijsten. Dit succes moet voorgezet worden moet de zanger met de klassieke swing-stem hebben gedacht. Dit jaar heeft hij 4 nummers aan de cd toegevoegd: Frosty The Snowman, Winter Wonderland, The Christmas Song (chestnuts roasting on an open fire) en Silver Bell.

Deze 4 nummers completeren de deluxe special edition van Christmas, waar je al kerstklassiekers als Have Yourself A Merry Little Christmas, Jingle Bells en Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You op vindt. Uiteraard allemaal in een Michael Bublé-sausje. En we moeten zeggen dat we wel begrijpen waarom deze cd vorig jaar zo populair was. Het is bijzonder sfeervol. Zeker nu miljoenen sneeuwvlokjes op ons neer dwarrelen. Hier komen we de kerst wel mee door. En Michael, welkom in de club van kerstgrootheden. Als je daar al niet in zat.


 

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.