• header2

Bol.com voorspelt top 10 Sinterklaascadeaus

Maandag 12 november 2012 | Geschatte leestijd: Minder dan een minuut

Hij is aantocht: Sinterklaas. Aanstaande zaterdag komt hij aan in Nederland. Bol.com merkt dat de goedheiligman en duizenden hulpsinterklazen druk op zoek zijn naar de beste cadeaus voor Pakjesavond.

Tiptoi Starterset het meest populairst

Traditiegetrouw gaan LEGO, Playmobil, poppen en bordspellen veelvuldig over de digitale toonbank, maar veruit het populairst is de Tiptoi Starterset. Met dit leerzame speelgoed ontdekken kinderen op een interactieve manier de wereld. Opvallend veel hulpsinterklazen kiezen naast speelgoed ook voor de shootergame Call of Duty, het nieuwste boek van JK Rowling of een e-reader.

Top 10

Bol.com analyseerde het winkelgedrag van klanten en raadpleegde zijn cadeauspecialisten om te voorspellen welke tien artikelen het meest uit de Zak van Sinterklaas zullen komen:
1. Tiptoi Starterset met stift en boek (speelgoed)
2. Kurio Kindertablet (speelgoed)
3. Goede Raad – JK Rowling (boek)
4. Call of Duty: Black Ops 2 (game)
5. LEGO City Treinbundel met spoorwegstation en passagierstrein (speelgoed)
6. Ice Age 4 (dvd)
7. Sony Reader (digitaal lezen)
8. Kinderen voor Kinderen – deel 33 (muziek)
9. Baby Born interactieve pop (speelgoed)
10. The Dark Knight Rises (dvd)

Meer dan miljoen cadeaus

In totaal verwacht bol.com de komende weken meer dan één miljoen cadeaus te versturen. Net als vele andere artikelen, worden ook steeds meer Sinterklaascadeaus online besteld. Bol.com signaleert hierbij de trend dat veel hulpsinterklazen omstreeks de aankomst van Sinterklaas de grotere cadeaus bestellen. Men wil er immers zeker van zijn dat een cadeau beschikbaar is. In de week voor Pakjesavond worden overwegend kleinere cadeaus besteld zoals cd’s, dvd’s, boeken en klein speelgoed.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.