• header2

David Baldacci signeert ebook

Donderdag 18 april 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut David Baldacci signeert ebook

Op 12 april 2013 ontvingen wij bij bol.com bezoek van één van ’s werelds bekendste thrillerschrijvers: David Baldacci. Naast een interview en een voorleessessie, liet hij zien dat hij in is voor innovatieve ideeën. In dit geval, het signeren van een ebook.

Ruim 110 miljoen boeken

Zijn verhalen worden gelezen in 45 talen en verkocht in meer dan 80 landen. Wereldwijd zijn er ruim 110 miljoen boeken uitgegeven die zijn naam als schrijver dragen. Hij is een groot voorvechter van het bestrijden van ongeletterdheid en in voor innovatieve ideeën en producten, zoals het signeren van een ebook. Dat is de reden waarom David Baldacci een uitgebreid bezoek bracht aan bol.com op donderdag 12 april 2013. En omdat in Nederland op 23 april zijn nieuwste en 26ste boek uitkomt: De aanslag, de Nederlandse vertaling van The hit!

Het interview

“Ik schrijf nu zeker 20 jaar, en zeker niet direct succesvol. Ik begon met het schrijven van korte verhalen die in tijdschriften werden gepubliceerd. Ze ‘betaalden’ me met vijf bewijsexemplaren die naar mijn huis werden gestuurd. Helaas is papier weinig voedzaam, dus ik besloot rechten te gaan studeren.”

Over De aanslag

“De aanslag is het tweede boek waarin Will Robie de hoofdrol speelt. In dit boek krijgt hij als opdracht een ex-collega op te sporen en uit te schakelen, Jessica Reel. Ze is zo mogelijk nog gevaarlijker dan Will Robie en heeft een paar mensen van de organisatie waar Will voor werkt, en zij in het verleden dus ook, heeft omgebracht. Robie is een moordenaar die een moordenaar moet doden.”

Het signeren van een ebook

Het was voor iedereen nog even wennen, maar het is natuurlijk helemaal van deze tijd. Ter afsluiting van het interview signeert David Baldacci een digitale versie van zijn nieuwste boek. Het resultaat mag er zijn! Het gesigneerde ebook van De aanslag is inmiddels helaas uitverkocht, maar we hebben natuurlijk nog steeds een digitale versie van De aanslag beschikbaar op bol.com!

Ben je benieuwd naar meer van David Baldacci? Bekijk al zijn boeken dan hier!

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.