• header2

Win de laatste kaarten voor Beyoncé

Vrijdag 5 april 2013 | Geschatte leestijd: 1 minuut

Op 21 en 22 april komt Beyoncé naar Amsterdam. De 2 concerten die ze in de Ziggo Dome geeft, zijn al tijden uitverkocht. Iedereen wil deze spectaculaire shows van de Amerikaanse superster zien. Wij hebben nog 2 kaarten liggen. En die kun je winnen bij aankoop van geurtje van Beyoncé.

Superster

We dachten dat ‘de superster’ in de muziek was uitgestorven. Je weet wel, zo’n artiest die bij elke nieuwe plaat de hitlijsten domineert en wereldwijd miljoenen fans heft. Madonna, Michael Jackson, dat soort types. Maar Beyoncé bewijst dat ze er nog steeds zijn. Natuurlijk was ze al populair, maar na haar waanzinnige halftime show bij de Super Bowl lijkt ze te zijn uitgegroeid tot dé superster van dit moment. Wereldwijd vliegen de kaarten voor een concert van ‘The Mrs. Carter Show World Tour’ de deur uit. Iedereen wil de naar verwachting spectaculaire show in levenden lijve zien. Beyoncé trapt af in Europa en Noord-Amerika en daarna zullen ook Latijns-Amerika, Australië en Azië aangedaan worden. De concerten in Amsterdam zullen optreden nummer 4 en 5 uit haar meest omvangrijke tour ooit worden.

Hoe win je kaarten voor Beyoncé?

beyonce_content
Bij een beetje superster hoort natuurlijk een eigen parfumlijn. Die introduceerde Beyoncé in 2010 met haar eerste geur Heat. Een geur die past bij een vrouw als Beyoncé: sensueel, krachtig, vrouwelijk, elegant en zelfverzekerd. Later zijn de geuren Heat Rush, Midnight Heat, Beyoncé Pulse en Beyoncé Pulse NYC aan de collectie toegevoegd. De geuren zijn toegankelijk gemaakt voor iedereen. Met een prijs van onder de 30 euro kan iedereen zich voelen (en ruiken natuurlijk) als Beyoncé. En omdat ze bijna in het land is, zijn de parfums nu zelfs 30% goedkoper dan normaal.

En dat is nog niet alles. Als je nu een parfum uit de collectie van Beyoncé koopt maakt je automatisch kans op 2 kaarten voor één van de concerten in de Ziggo Dome. Doe dat wel voor 18 april. Dan hebben wij even de tijd om op tijd de winnaar van de kaarten bekend te maken. Wie weet ben jij erbij.

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.