• header2

Bekend en smakelijk recept van David Guetta

Donderdag 25 augustus 2011 | Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut Bekend en smakelijk recept van David Guetta

Ultiem verrassen doet David Guetta niet met zijn vijfde album. Z'n recept is immers bekend. Catchy beats met lekker in het gehoor liggende zang en rap van wereldnamen. Maar, smaakvol is het recept zeker. Sterker nog: Guetta bereidde het dance-album van het jaar.

Titanium

Morgen verschijnt het vijfde album van David Guetta: Nothing But The Beat. Met de daarvan afkomstige single Titanium scoort de dj op dit moment samen met Sia een dikke (zomer)hit. De zangeres is niet de enige met wie Guetta de studio in dook. Ook Usher, Will.i.am, Jennifer Hudson, Ludacris, Lil Wayne en Timbaland laten van zich horen op de dubbel-cd. Stuk voor stuk werden het tracks met hitpotentie.

Ook Afrojack doet mee

De Parijse dj ging al vaker met grote namen de studio in. Zo beklom hij samen met Kelly Rowland (Commander, When Love Takes Over), Rihanna (Who’s That Chick?) en Akon (Sexy Bitch) met succes de hitlijsten en clubcharts. De samenwerking met Snoop Dogg (Sweat) was dit voorjaar al een positieve voorbode op het nieuwe album. Uitgelicht! was helemaal verrast dat dankzij de samenwerking met ‘onze eigen’ Afrojack het album ook een ‘bitterballen, kaas en klompen’-stempel kreeg. De Nederlandse dj – die deze zomer al medeverantwoordelijk was voor Give me everything van Ne-Yo en Pitbull – vertoont zijn kunsten op maar liefst twee tracks. Alleen daarom al, is Nothing But The Beat zeer geslaagd te noemen.

Nothing But The Beat

Reageer hier en praat mee!

Sub navigatie:
Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.