• header2

6 Boeken en dvd’s voor dikke (sneeuw)pret

Dinsdag 29 januari 2013 | Geschatte leestijd: 2 minuten 6 Boeken en dvd’s voor dikke (sneeuw)pret

Yes! Lekker naar de sneeuw! Gezellig met auto met het hele gezin. Fijn acht uur rijden. Of stilstaan, want de kans dat je in een file terecht komt richting de Alpen, is natuurlijk niet uitgesloten. En wat doen je dan in de auto? Juist. Boekje lezen, filmpje kijken. Speciaal voor de skivakantie kozen wij 3 lekkere wegleesboeken voor voorin en 3 topfilms voor op de achterbank.

Voorin:

 • #1

  Het Chalet

  Suzanne Vermeer

  Of je na het lezen van dit boek nog zo rustig in een afgelegen chalet de winter doorbrengt? Vast niet op IJsland en vast niet wanneer je vrienden Annelies, Wim, Sara, Rene en Tessa heten. Voeg daarbij een wankele relatie, onverwerkt verleden en een vreemde verdwijning en de ingrediënten voor weer een spannende thriller van Suzanne Vermeer zijn aanwezig. Na Bon Bini Beach heeft de opvolg(st)er van de in 2011 overleden Paul Goeken weer zijn (of haar) best gedaan om ons weer een creepy gevoel te geven. Deze keer in de sneeuw.
  • #2

   Winter Chalet

   Linda van Rijn

   Ben je toevallig op weg naar Kirchberg? Bedenk dan goed wat je met je vriendinnen doet. Tussen de hoofdpersonen uit deze spannende winterthriller van Linda van Rijn liep het niet zo goed af. Wanneer Annemieke een dag later dan haar vriendinnen arriveert, verandert de gezellige skivakantie in een nachtmerrie wanneer ze één van hen dood aantreft. En dat is niet vanzelf gebeurd. Iedereen staat voor een raadsel, inclusief de politie van Kichberg. Onderhuidse spanningen, intriges en geheimen zorgen voor een iets ander wintersportsfeertje dan je gewend bent. Veel plezier in Kirchberg!
  • #3

   Sneeuwval

   Tess Gerritsen

   Met dit nieuwe deel uit de serie over rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles, doet Tess Gerritsen je bloed weer stollen. Gestrand met de auto, tijdens een skivakantie in een sneeuwstorm, in een afgelegen dorpje, waarvan de bewoners zijn verdwenen. Vreemde voetsporen van iemand die Maura Isles lijkt te bespioneren… En dan natuurlijk nog dat verkoolde lijk dat wordt gevonden. Genoeg ingrediënten om met de kriebels te genieten van een lekker boek. Tijdens je skivakantie…


   

  Op de achterbank:

  • #1

   Happy Feet 2

   Sneeuw en ijspret voor op jong en oud

   Wat nou lange rit naar de wintersport? Daar merk je niets van met dit fantastische vervolg van Happy Feet! In deel 2 heeft tapdans-koning Mumble een paar problemen: zijn zoon Erik kan niet dansen, pinguïn Sven wordt Erik’s grote idool en alle zeedieren zijn ook nog eens in gevaar. Oplossing: Mumble wordt de held en redt iedereen. Happy Feet 2 staat garant voor sneeuw en ijspret voor op jong en oud! Van op de achterbank tot ’s avonds in het chalet.
   • #2

    Ice Age 4: Continental Drift

    Misschien wel de allerbeste uit de Ice Age-serie

    In deze topfilm geen losgeslagen IJsberg maar een compleet op drift geraakt continent dat grote problemen veroorzaakt. Voor de hoofdrolspelers Manny, Diego en Sid dan. Ons brengt het alleen maar vreugde. Want deel 4 van de Ice Age-serie is misschien wel de allerbeste. In ieder geval is de film nog avontuurlijker dan ooit en dat betekent dus tevreden gezichten achter in de auto. Wij vermoeden ook voorin trouwens…
   • #3

    Dr. Seuss' De Lorax En Het Verdwenen Bos

    Van de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke

    Als laatste een film die misschien wat minder bekend is, daarmee niet minder goed. ‘Dr. Seuss’ De Lorax en het Verdwenen Bos’ is een 3D animatiefilm voor de hele familie van de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke. De film is een bewerking van het wereldberoemde kinderboek van Dr. Seuss’ over de Lorax, een bijzondere bosbewoner die het bos beschermde, voordat het verdween. Deze film moet je gewoon zien. Of je nu jong of oud bent. Voorin of achterin zit. Hij is voor iedereen leuk!

   Reageer hier en praat mee!

   Sub navigatie:
   Om je beter van dienst te zijn maakt het weblog van bol.com gebruik van cookies.